Telefon
WhatsApp
Genshin Impact'te Edinebileceğiniz En Güçlü 10 Karakter
HP Victus 16-D1047NT

2020 yılından beri faaliyet gösteren Çevrimiçi, Aksiyon, Macera, Açık Dünya, Rol Yapma oyunu Genshin Impact'in 2023 yılına kadar oyununa onlarca karakter ekledi. Peki ya ekledikleri 61 eşsiz karakterden hangileri en güçlüsü?

Listeye başlamadan önce bu listenin öznel olduğunu, oyunu yaklaşık 2 senedir oynayan biri olduğumu, tek seferde en yüksek hasarı çıkarabilecek karakterleri seçtiğimi ve rastgele bir sıralama olmadığını göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. İşte karşınızda, Genshin Impact'te bulunan en fazla hasara sahip karakterler...

10 - Mona

Character_Mona_Card

Mona, su elementi kullanan bir büyücü. Mona'nın hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Patlaması", Mona'nın "Element Patlaması" ile rakiplerinizi işaretler ve ardından bu işareti patlatarak rakiplerinize yüksek seviyede su hasarı verebilirsiniz. Ayriyeten Mona'nın "Element Patlaması" ile işaretlediğiniz rakiplerin işaretlerini diğer karakterleriniz ile patlatabilir ve o karakterin de yüksek bir hasar vermesini sağlayabilirsiniz. Bu yüzden listenin 10. sırasında Mona'ya yer verdim. Mona bu konumda, fazlasıyla esnek bir oynanış yelpazesine ve herhangi bir karaktere yüksek seviyede hasar sağlamasıyla duruyor. Mona'yı 10. sıraya koymamın bir sebebi ise listede Mona'nın "Element Patlaması" ile yapılan hasarların sayılmayacak olması. 

9 - Shikanoin Heizou

Heizou Wallpapers - Top Free Heizou Backgrounds - WallpaperAccess

Heizou, hava elementi kullanan bir büyücü. Heizou'nun hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Patlaması" ve "Element Beceresi", Heizou'nun "Element Becerisi" yumruğunu belli bir süre hazırladıktan sonra ileri doğru kısa bir menzilde, yüksek miktarda hava sararı verir. Heizou'nun "Element Patlaması" kendini hava gücüyle havaya kaldırarak hazırlandıktan sonra, şiddetli bir tekme ile "Element Becerisi"ne oranla daha uzun bir menzil içerisindeki rakiplere hava hasarı verir. Ayrıca Heizou'nun "Element Patlaması" hava elementi kullanan bir büyücü olduğundan, rakibin elementini emer ve ekstra hasar vermesini sağlar.

8 - Yelan

Character_Yelan_Card 

Yelan su elementine sahip bir yay kullanıcısıdır. Yelan'ın hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Becerisi", Yelan kendini gizleyerek koşmaya başlar ve bu süreç içinde yakınından geçtiği tüm düşmanları sudan bir ipe dolar. Düşmanlarını doladıktan sonra ipi sertçe çeker ve rakiplerini sıkarak yüksek seviyede su hasarı verir.

 

7 - Xiao

Character_Xiao_Card

Xiao, hava elementine sahip bir mızrak kullanıcısıdır. Xiao'nun hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Patlaması", Xiao iblis maskesini takar ve yeni bir forma bürünür. Bu form ona daha yükseğe zıplama daha fazla gibi şeyler sağlar. Eğer Xiao'nun ultisini açtıktan sonra zıplayıp dalış yaparsanız, yüksek miktarda hava hasarı veren mızraklar çıkaracaktır.

6 - Arataki Itto

Character_Arataki_Itto_Card

Itto, toprak elementine sahip bir ağır kılıç kullanıcısıdır. Itto'nun hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Becerisi" ve "Element Patlaması". Önce "Element Patlaması"ndan başlayalım. Itto dev sopasını çıkararak bir ayağı havada poz verir, Itto ağır kılıcını bırakır ve yerine dev sopasını kullanmaya başlar. Düz vuruşları toprak vurmaya başlar ve "Element Becerisi" toprak hasarı bonusu kazanır. Itto'nun "Element Becerisi" yüksek seviyede toprak hasarı veren twerk atan küçük bir inek/öküz karışımı canlı fırlatmasını sağlar, yazması bile oldukça absürt.

5 - Kamisato Ayaka

Character_Ayaka_Card

Ayaka, buz elementine sahip bir kılıç kullanıcısıdır. Ayaka'nın hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Patlaması", "Kamisato" klanının özel tekniği olan "Soumetsu"yu kullanır. "Soumetsu" uygulandığı tarafa doğru gidecek bir buz girdabı oluşturur, buz girdabına takılan düşmanlar yüksek seviyede buz hasarı alır ve geriye savrulurlar.

4 - Şogun Raiden

Character_Raiden_Shogun_Card

Raiden, elektrik elementinin Tanrısı olan bir mızrak kullanıcısıdır. Raiden'in hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Patlaması". Raiden, mızrağını bırakıp göğüsünün ortasından kılıcını çıkararak, önüne kocaman bir kesik atar. Bu kesik çok yüksek hasarda elektrik hasarı verir ve Raiden belli bir süre kılıcı kullanmaya başlar.

3 - Ganyu

Character_Ganyu_Card

Ganyu, buz elementine sahip bir yay kullanıcısıdır. Ganyu'nun hasar konusunda öne çıkan kısmı "Yüklü Saldırıları". Ganyu yayını gerdikten sonra nişan alır, daha sonrasında oku buzla kaplanır ve biraz daha gerdiğinde ise ok ikinci bir buzla kaplanır. Oku attığı yere bir buz hasarı verir, hemen ardından buzdan dikenler okun atıldığı yerin yakınına saplanır ve yüksek seviyede buz hasarı verir.

2 - Hu Tao

Character_Hu_Tao_Card

Hu Tao, ateş elementine sahip bir mızrak kullanıcısıdır. Hu Tao'nun hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Patlaması". Hu Tao, yakaladığı hayaleti sıkıca tutarak kendi çevresinde şiddetli bir şekilde çevirir. Bu sayede etrafındaki düşmanlara çok yüksek bir ateş hasarı verir.

1 - Eula

Character_Eula_Card

Eula, buz elementine sahip bir ağır kılıç kullanıcısıdır. Eula'nın hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Patlaması". Eula ağır kılıcını önüne doğru şiddetli şekilde savurur ve biraz buz hasarı verir. Eula "Element Patlaması"nı kullandıktan sonra yanında uçan, küçük, buzdan bir kılıç belirir. Bu kılıç, Eula "Normal Saldırı" yaptıkça tekrar tamir olur ve yük biriktirir. Bu kılıç tam yüke ulaştığında veya zaman sınırına ulaştığında yere düşer ve kırılarak yakın çevredeki düşmanların hepsine fizikler hasar verir. Bu oyundaki verilebilecek en ama en büyük hasarlardan birisidir.

Bonus - Zhongli

Character_Zhongli_Card

Zhongli, toprak elementinin Tanrısı olan bir mızrak kullanıcısıdır. Zhongli'nin hasar konusunda öne çıkan kısmı "Element Patlaması". Zhongli hazırlanır ve gökten dev bir meteor indirir, bu meteor çok yüksek seviyede toprak hasarı verebilir ve rakipleri taşa çevirir. Rakipleri taşa çevirebildiği, bunu çok büyük bir alanda yaptığı ve çok güçlü bir kalkana sahip olduğu için, Zhongli'nin bu listede bir yer edinmemesi imkansız olurdu. 

Genshin Impact - Background by Hanariia on DeviantArt

Bu listede sadece Bennett'in "Element Patlaması"nın verdiği "Saldırı Bonusu" göz önünde bulundurularak vurulan hasarlar değerlendirilmiştir. Eğer karakterleriniz hasarlarını daha fazla arttırmak isterseniz; Bennett, Xiangling, Sucrose, Kazuha, Mona, Yun Jin, Kujou Sara, Shenhe, Gorou, Nahida, Albedo, Zhongli, Yelan, Xingqiu, Jean ve Venti gibi birçok karakteri kullanabilirsiniz.

9300+ Genshin Impact HD Wallpapers and Backgrounds

Kısaca Genshin Impact, içinde bir sürü güzel karakteri bulunduran ve özgün oynanış elementleri ile oyuncuya farklılık sağlayan bir yapım. Tamamen ücretsiz olması da cabası...

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Elamore

Reklam

FLORYA

Yazarlarımız

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği