Telefon
WhatsApp
e-Ticaret Nereye Gidiyor
HP Victus 16-D1047NT

E-Ticaret İnternet kullanımı ile ortaya çıkmış insanlığa büyük kolaylıklar sağlayan bir ticaret şeklidir.
Küreselleşen dünyada teknolojinin hızlı gelişimi firmaları yeni pazarlara taşımıştır. Rekabet yarışına giren firmalar tüketicilerine uygun fırsatlar sunmaktadırlar.
Teknolojiyle büyüyen genç nesiller, E-ticaret pazarının büyük payını oluşturarak, E-ticaretin gelişmesine büyük katkıda bulunmaktadırlar.
Çünkü E-ticaret genç nesilin hayatının bir parçası olarak hergün gezip dolaştıgı bir pazar olmuştur. Böylece Dünyadaki değişim ticari faaliyetleride değiştirmiştir.

E-ticaret firmaları, mobil uygulamaları ve mobil kampanyaları ile bütünleşirken avantajlı fiyat ve kampanyalar ile e-ticaret pazarında başarılarını artırarak, tüketicinin gönlünde ilk sırayı almayı başarmış ve başarmaya devam etmektedirler.
Bu calışmada Dünyada e-Ticaretin hangi Ülkelerde daha büyük pazarlar oluşturduğu ve Dünya genelinde E-ticaretin büyüme hacminin nereye gittigi tartışılmıştır.
sonuç olarak her alanda yavaş yavaş aldığımız değişim esintileri klasik ticarettede büyük bir davranış değişikliğini beraberinde getiryor olacak 
izliyoruz 
eski bir deyim ;
Yaşa,yaşa gör Tamaşa 
sağlıkla kalın 


 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Elamore

Reklam

FLORYA

Yazarlarımız

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği