Telefon
WhatsApp
Chainsaw Man nasıl bir anime?
HP Victus 16-D1047NT

Nedir bu Chainsaw Man?

Seri, alternatif bir tarihte vücudunu Pochita adlı köpeğe benzer bir şeytanla birleştiren ve ona vücudunun bölümlerini elektrikli testerelere dönüştürme yeteneği veren bir sözleşme yapan yoksul genç bir adam olan Denji'nin hikayesini takip etmektedir. Denji sonunda, şeytanlar dünya için bir tehdit haline geldiklerinde onlarla savaşmaya odaklanan bir devlet kurumu olan Kamu Güvenliği Şeytan Avcıları'na katılır.

MAPPA tarafından hazırlanan bir anime televizyon serisi uyarlaması Ekim 2022 tarihinden bu yana her salı olmak üzere, toplam 12 bölüm yayınlanarak sezon finali vermiştir.

chainsaw-man-13

Chainsaw Man neden iyi bir anime?

Anime izleyen herkesin bildiği üzere, ana karakterler her zaman ya çok ciddidir ya da basit mizah anlayışları vardır. Chainsaw Man animesinde ise, ana karakterimiz Denji alışılmışın dışında ve aynı derece basitliğiyle önümüze çıkıyor. Aslında Denji tipik bir ergen. Kibirli, umursamaz, libidosu yüksek, kız peşinde ve en önemlisi "kanı kaynıyor". Anime boyunca, Denji'nin ergen hayallerine ulaşma çabasını ve bu yolda karşılaştığı engelleri bir bir yıkmasını seyrediyoruz. Seyir zevki yüksek ancak ilerleyişi diğer serilere göre biraz daha yavaş olan (ki bunun nedeni mangasının hala devam etmesi) bir seri. Bana kalırsa Denji gibi ana karakterler animenin ciddiyetini düşürse de, seyir zevkini yüksek seviyede arttırmakta. Her anime ciddi olmak gibi bir amaç gütmez.

Ekstra Söz Edilmesi Gerekenler:
Bastırılmış cinsellik, kan, şiddet, ölüm, semavi figürler ve birçoğunu çekinmeden sergileyen bir yapımdır Chainsaw Man. Bu nedenle Chainsaw Man izleyeni özgür veya kuralsız hissettirebilecek bir yapım. Denji'nin bir kadınla birlikte olma isteğinin bile, git gide kadınları objeye çevirmesi gibi ofansif olaylar ve mizahlar içeren bir yapımdır Chainsaw Man. Mangası güncel olarak toplam 116 bölümdür ve hala devam etmektedir.

Chainsaw Man kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım. Kısa ve sürükleyici, aynı zamanda hala devam eden bir seri. Ayrıca, bana kalırsa bu anime sadece opening'i için bile izlenir:

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Worldef

Reklam

FLORYA

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği