Telefon
WhatsApp
GTA tarzı oyun için geri sayım başladı: Bu sefer polis olacaksınız!
HP Victus 16-D1047NT

GTA serisinden ilham alan yeni aksiyon yapımı The Precinct, ilk oynanış fragmanıyla merak uyandırdı. Oyuncular, Averno City isimli tehlikeli bir şehirde polis memuru olmaya çalışacak. 1983 yılında geçiyor olmasıyla da, retro bir ortama yer veriyor. İşte The Precinct platformu, çıkış tarihi ve diğer detaylar.

The Precinct fragmanı, çıkış tarihi ve dahası

Summer Game Fest kapsamında duyurulan yeni GTA tarzı oyun, oyunculara çaylak bir polis memuru olma şansı veriyor. Nick Ordell Jr. isimli ana karakteri canlandıracağınız oyunda, daha önce görülmemiş bazı detaylar bulunuyor.

 

The Precinct’te dikkate değer ilk yenilik, oyuncuların zorlu durumlara karşı polis departmanından yardım talep edebilmesi olacak. Bu destek, suçluları yakalamak için barikatlar ve lastik patlatan yol kapanı gibi çeşitli kaynaklara erişmelerini sağlayacak.

Precinct PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X platformlarında oynanabilecek. Ancak henüz kesin bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Etkinlik sonrasında oyuncular, Precinct’in “GTA 6‘dan önce” görücüye çıkacağını dile getirdi.

Oyun fragmanı, Grand Theft Auto serisinin ikonik araç ve yaya aksiyonunu gösteriyor. Oyunun grafikleri de ilk GTA’yı andırıyor. GTA 6 ile yarışmıyor olsa da, benzer çizgide olduğunu unutmamak lazım.

Geliştirici ayrıca oyuncuların yürüyerek, ekip arabasıyla ve helikopterle şehri keşfedebileceğini söyledi. Oyun içerisinde park ihlallerinden çete çatışmalarına kadar birçok polis görevinin de olacağı bildirildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Elamore

Reklam

FLORYA

Yazarlarımız

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği