Telefon
WhatsApp
e-Ticaret Gazetesi'nde yazar nasıl olunur? Tolga Ünlü kimdir?
HP Victus 16-D1047NT

e-Ticaret Gazetesi'nde yazar olmak ne anlama gelir?

e-Ticaret Gazetesi, güncel olarak (e-ticaret, e-ihracat, e-pazaryeri, e-teknoloji, e-girişim, e-lojistik, e-eğitim vb) alanlardaki dürüst, doğru haberleri ve kaliteli, genç, azimli yazar kadrosu ile okuyucularına hizmet veren bir e-Gazete'dir. e-Ticaret Gazetesi'nde yazar olunması zor olmamakla beraber, sitemizin sağladığı kolay ve kullanışlı yazım araçları ile büyük bir rahatlık sunar. Yazar olmak için sitemize üye olduktan sonra, iletişim kısmından bize mail gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz mailde kriterlerinizi, ilgi alanlarınızı ve neden yazar olmak istediğinizi belirtmeyi unutmayın.

Yazar olmayı neden isteyeyim ki?

e-Ticaret Gazetesi'nde düşüncelerini ve istediğin ilgi alanını kurallar çerçevesinde özgürce konuşabilir ve fikirlerini insanlara sunabilirsin. İnsanlara düşünceni açıklamak veya görüşlerini belirtmek, çoğu birey için rahatlatıcı veya huzur verici bir durumdur. Yazmayı seviyorsan, düşüncelerini belirtmek senin için keyifliyse ve ilgi alanın ile bir kitleye hitap etmek istiyorsan, sitemizde yazar olmayı isteyebilirsin.

Tolga Ünlü kim ve neden yazarlık yapıyor?

Tolga Ünlü: Video oyunlarına ilgili, anime izlemeyi hayli seven, oyun yapmayı ve içerik üretmeyi hedefleyen ve bunun üzerine çalışan, sıradan bir liseli.
Yazının bu kısmını bizzat kendi (Tolga Ünlü'nün) ağzımdan yazılması çok daha doğru olur diye düşünüyorum. O halde ilk önce neden yazarlık yaptığımı ve sonrasında ne hakkında, ne amaçla yazdığımı anlatayım.

Küçük yaşımdan beri insanlara düşüncelerimi ve fikirlerimi açıklamakta zorluk çektim. Asosyal bir insan olduğumdan olsa gerek ki, hala etkisini görüyorum. Dolayısıyla fikirlerim ve düşüncelerimi her zaman içime attım... ta ki kendimi göstermeden düşüncelerimi ve fikirlerimi belirtebileceğim sosyal mecralar bulana dek. İnsanlarla her konuyu medeni bir şekilde tartışmak ve fikir alış-verişi yapmak insana her zaman kazancı olacak güzel bir aktivitedir. Bunun nimetini öğrendiğim andan beri, bir konuda fikirlerimi belirtmek ve düşüncelerimi anlatmak konusunda bir derdim yok. Kendimi farkettiğim o andan itibaren, ilgi alanım olan video oyunları ve animeler konusunda insanlara fikirlerimi yazı yoluyla sınırsız kişiye ulaştırabileceğim bir yol arıyordum. e-Ticaret Gazetesi de bu amacım için gerekli olan şeyleri bana sağlıyor. Yazar olduğum andan beri, ülkemizde çoğu kişi tarafından yanlış yorumlanan ve insanların önyargı ile yaklaştığı "anime" sorununu yumuşatmaya ve insanların "animeler" hakkındaki tabusunu kırmaya çalışıyorum.

Kısacası, ne olduğu veya ne yaşandığı önemli değil, önemli olan üstesinden gelmek için neler yaptığınız. Düşüncelerini belirtmeye korkuyor musun veya düşüncelerini özgürce belirtemeyecek durumda mısın? İnternet anonimliğin sıradanlaştığı bir yer. Dilediğini, düşündüğünü, fikrini doyasıya paylaş ve rahatla, içini dök. Eğer bunu daha ileriye taşımak istersen, gazetemizde yazar olmayı düşünebilirsin. Zamanımız değerli ve her şeyin bir sonu var. Vaktini iyi değerlendir, kendini kısıtlama, özgür ol...

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Elamore

Reklam

FLORYA

Yazarlarımız

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği