Telefon
WhatsApp
CG KONSEPT MİMARLIK’TAN ELİT BİR PROJE DAHA HAYALİNİZDEKİ ÜTOPYA VİLLALARI GERÇEK OLUYOR
HP Victus 16-D1047NT

3 kuşaktır hizmet veren CG Konsept mimarlık fark oluşturan konseptlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Tecrübeli mimarlık bu kez hayallerinizdeki özel yaşam alanını yaratmak için çalışmalara başladı.
İstanbul’un kalbinde, Silivri’nin şehirden uzak sakinliğinde Ütopya Villa projesine başladıklarının müjdesini veren, CG Konsept Mimarlık firması sahibi Cuma Güzey, “Yeni bir hayata adım atmanın ve hayalinizdeki evi inşa etmenin heyecanını yaşıyoruz! CG Konsept Mimarlık olarak, İstanbul'un kalbinde, Silivri'nin huzurlu kucaklayışında, benzersiz bir Ütopya Villa projesine başlamaktan gurur duyuyoruz. Modern ve zarif tasarımıyla, her detayda ilham bulacağınız bu özel proje, sizin ve sevdiklerinizin yaşamını renklendirecek. Doğanın kalbinde yer alan bu villa, ferah ve işlevsel alanlarıyla ailece keyifli anılar biriktirebileceğiniz özel bir yaşam alanı sunacak. Burada hayatın tadını çıkarırken aynı zamanda şehrin karmaşasından uzak, sakinliği ve huzuru bulacaksınız” dedi.
Şehrin karmaşasından uzak konforlu bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Güzey, “Hayatın ritmini kaçırmadan, doğayı ve kendinizi dinlediğiniz konforlu bir yaşam alanı oluşturuyoruz. 15 adet ultra lüks villadan oluşan projemiz Şehrin karmaşasından uzakta Silivri Selimpaşa’da yükseliyor. CG Konsept mimarlık tecrübesiyle, doğaya entegre modern ve dinamik tasarım anlayışıyla elit bir yaşam alanı sunan Ütopya Villa projesi hem sakinlerine hem de bulunduğu bölgeye üst düzey değer katarak ütopya ismiyle bütünleşiyor” dedi.

WhatsApp Görsel 2023-09-29 saat 21-30-56_daa73673

WhatsApp Görsel 2023-09-29 saat 21-30-56_f25c9872

WhatsApp Görsel 2023-09-29 saat 21-30-57_0e475fca

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Elamore

Reklam

FLORYA

Yazarlarımız

Anket

Ofisgo1111
Ofisgo2222

E-Bülten Aboneliği